warning: Creating default object from empty value in /home/miquelr1/lapenultimaidea.com/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Organización

[Ivida] Anàlisi de l’equitat salarial

Período: 
2011

 

Fases

Re(d)laciones
Colaboradores: 

[Base] Assistència tècnica en la recollida de dades per internet, la seva tabulació i anàlisi, per a l'estudi de clima laboral

Período: 
2010

Col·laboració en el desenvolupament de la plataforma d'Internet destinada a crear el qüestionari de l'estudi de  clima laboral i a recollir les respostes de personal. També vaig fer la primera tabulació i anàlisi de les dades resultants.

Re(d)laciones

[AFerre] Asistencia técnica al proyecto de Diagnóstico de los servicios municipales y propuestas de mejora

Período: 
2009

Colaboración en el proyecto para facilitar una reunión con responsables municipales y establecer un primer listado de servicios.

Re(d)laciones
Colaboradores: 

[Semilla] Descripció funcional dels llocs de treball

Período: 
2009

Fases

 

Després de portar a terme una anàlisi dels processos i organització de Semilla i d’autoavaluar-se en relació a la qualitat de la gestió, Semilla va començar amb les accions de millora que ambdues actuacions han recomanat.

Re(d)laciones

[Semilla] Anàlisi de l'equitat salarial

Período: 
2009

 

Fases

Després de portar a terme una anàlisi dels processos i organització de Semilla i d’autoavaluar-se en relació a la qualitat de la gestió, Semilla va començar amb les accions de millora que ambdues actuacions van recomanar.

Re(d)laciones

[Covib] Desenvolupar el mapa de processos i el catàleg de serveis

Período: 
2009

 

El projecte cercava plantejar i definir el mapa de processos i el catàleg de serveis que el Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears (Covib) volia oferir als seus col·legiats i a la societat en general.

Re(d)laciones

[Semilla] Anàlisi inicial dels processos i serveis

Período: 
2008

 

Mapa d'idees

Re(d)laciones
Colaboradores: 
Distribuir contenido