warning: Creating default object from empty value in /home/miquelr1/lapenultimaidea.com/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Procesos

[Covib] Anàlisi i millora del procés d'identificació animal

Período: 
2010-2011

 

Entre les actuacions de millora que es va plantejar el Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears (Covib), aconseguir que els processos de servei al col·legiats funcionin de manera òptima és una de les prioritats. Aquest projecte desenvolupa una millora concreta: l’adequació del procés d’Identificació Animal, un dels processos que més afecta, per la seva quotidianitat i extensió, a la percepció de qualitat que els col·legiats tenen del Covib.

Re(d)laciones

[Covib] Desenvolupar el mapa de processos i el catàleg de serveis

Período: 
2009

 

El projecte cercava plantejar i definir el mapa de processos i el catàleg de serveis que el Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears (Covib) volia oferir als seus col·legiats i a la societat en general.

Re(d)laciones

[DGAD] Assistència tècnica per a la posada en marxa de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència

Período: 
2008-2009

 

Mètode

El desplegament de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència (XPAD) és tot un gran projecte que s'havia de portar a terme al temps que s’atenen les sol·licituds d'atenció diàries i es millora i ajusta el sistema en funcionament.

Re(d)laciones

[Semilla] Anàlisi inicial dels processos i serveis

Período: 
2008

 

Mapa d'idees

Re(d)laciones
Colaboradores: 

[Ibabsa] Anàlisi inicial dels processos i identificació d’àmbits de millora

Período: 
2007-2008

Descripció

Mapa d'idees del projecte

El projecte cercava millorar l’organització del treball de l'Institut de Biologia Animal de Balears, SA (IBABSA) amb l'objectiu és engegar un procés de millora organitzativa.

Re(d)laciones
Colaboradores: 
Distribuir contenido