warning: Creating default object from empty value in /home/miquelr1/lapenultimaidea.com/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Participar

[Coop] Valoració i propostes participatives per al pla director

Período: 
2011

 

Desenvolupament

En acabar la legislatura, el Pla director de la Direcció General de Cooperació ha de renovar-se en funció de les prioritats i criteris de la propera etapa; però també tenint en compte la valoració del pla anterior i les propostes del agents implicats, especialment de la societat civil.

Re(d)laciones

[AcSoc] Valoració i propostes per a l’organització d’Acció Social i Ciutadania

Período: 
2011

 

Fases

En finalitzar un període de gestió, la gerència d’Acció Social i ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona es va proposar fer una reflexió ampla sobre tots aquells aspectes que puguessin ser d’utilitat per als eventuals nous gestors de la propera etapa. Entre d’aquestes reflexions es trobava la relacionada amb l’organització.

Re(d)laciones
Colaboradores: 

[Ivida] Anàlisi i reflexió sobre la funció de dirigir

Período: 
2011

 

Fases

Coincidint amb el moment de revisió i millora del model de gestió i assegurament de la qualitat en el que es trobava Intervida, es volia promoure el diàleg entre els seus directius amb una acció que permetés contrastar punts de vista i unificar criteris i maneres de fer, reforçant els components que els configurava com a equip de direcció.

Re(d)laciones

[Amadip] Assistència Tècnica a les reunions del grup Weyler

Período: 
2010-2011

Després de l'anàlisi crítica dels documents de difusió de l'Espai Weyler, vaig facilitar durant sis mesos, a una reunió per mes, les reunions de definició del projecte on assitien els principals directius de l'organització.

Re(d)laciones

[Covib] Comptar amb la opinió dels col·legiats sobre els serveis del Covib

Período: 
2009

Esquema

Como complement al projecte de Desenvolupar el mapa de processos i el catàleg de serveis, vaig fer una enquesta i una recollida qualitativa de l'opinió sobre els serveis del Covib entre un grup de col·legiats.

Re(d)laciones

[ADS] Assistència tècnica a les reunions del grup de treball d'Agrupacions de Defensa Sanitària

Período: 
2008

El meu paper va ser facilitar les reunions entre representants del Govern i de les Agrupacions de Defensa Sanitària [ADSs] per redefinir el seu paper i elaborar un Pla Estratègic conjunt. Les ADSs són asociacions que intermèdien i gestionen eles recursos que el Govern facilita per garantir la salut animal i pública de les explotacions ramaderes.

Re(d)laciones
Distribuir contenido